dimarts, 8 d’octubre del 2019

NI "CONTE" NI "TONTERIA"

 Ja des de la dècada dels anys 70 del passat segle XX, es vé avisant del canvi climàtic que el nostre planerta està experimentant. Un canvi que, de manera progressiva, ens porta a un clima més càlid, amb estius molt més rigorosos i hiverns en que, en algunes zones, el fred és gairebé "testimonial".

  Fa uns quants dies, un mitjà digital parlava, de manera totalment frívola, del canvi climàtic, al que titllava de; "tonteria" o "conte", una forma de mostrar el seu escepticisme en vers un fet que ja és una realitat més que palpable que, sense anar més lluny, podem comprovar en aquest mateix mes d'Octubre, que, en temps passats, ja era un mes fred a la nostra comarca del Gironès i, en dates com les que estem actualment, la gent ja començava a abrigar-se.

  Ja sabem tots que hi ha molts problemes que preocupen la societat. Però, com es deia a la manifestació del divendres, 27 de Setembre passat; "No tenim Planeta B" en el sentit que, si no cuidem aquest, el nostre planeta, no tenim enlloc més on anar.

  Seria bo que aquestes persones que són escèptiques amb aquest gravíssim problema, obríssin els ulls i veiéssin que el que passa no es pot prendre a boma ni a la lleugera.

  Poca broma!, doncs el canvi climàtic no és una tonteria ni tampoc un conte, si no un problewma que, en alguns indrets, ja és de proporcions majúscules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada