dimarts, 2 d’abril del 2019

  Fa uns dies, l'agència; ·Europa Press, reflectia el fet que els equips electrònics que els usuaris deixen en punts de recollida o botigues de segona ma haurien de passar per un procés de "netejada" de dades, donat que podrien contenir-ne de personals, que podrien ser recuperades per altres persones.

  Tal és el cas que li va passar a un amic qui, a través d'una botiga de segona ma, va comprar un ordinador portàtil.

  Informàticament, l'aparell estava en bones condicions, i nova ser necessari formatar-lo per instal·lar de nou el Sistema Operatiu.

  Però quina no va ser la sorpresa d'aquesta persona quan, en mirar la secció; "Biblioteques", per tal de comprobar que estaven buides, va descobrir tot un àlbum de fotos familiars. Abans d'eliminar-les, va decidir enregistrar-les en un CD, doncs l'aparell així ho permetia. I, com si es tractés d'un objecte perdut que es porta a la Policia, va entregar el disc de fotos als treballadors de la botiga de Segona Ma,tot dient-los que havia trobat les fotos per casualitat, i que les portava a la botiga per si l'antic propietari de la màquia les reclamava.

  Segurament que ha passat en moltes ocasions. Però seria recomanable que, tan els ùnts de recollida, com les botigues de Segona Ma, encarreguessin a personal especialitzat la revisió d'aquests aparells per evitar-nos ensurts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada