dilluns, 8 d’abril del 2019

CANÇONS DE MAL GUST

  Fa uns dies, alguns mitjans digitals reflectien que la molt peculiar Ciutat-Estat de Singapur havia elaborat una llista de cançons "non gratas". Fins i tot han estat vetats alguns artistes en aquella població  degut, precisament, a les lletres d'alguna de lkes seves cançons.

  De fet, sempre han sortit a la llum cançons que, per dir-ho d'una manera suau, han sigut dfe "mal gust". Però han estat acceptades o, dsi més no, tolerades. I, fins i tot alguna d'elles va arribar a ser número 1 de supervendes; com va ser el cas de, "Devórame otra vez" una cançó que, quan va arribar a l'¡emissora, ningú donava un cèntim per ella, malgrat que a la setmana següent ja era supervendes.

  De cançons de mal gust, o de gust dubtós, se'n segtueixen fent encara, fins i tot a nivell social o polític, com les que, en un moment donat,. es referien a la rivalitat que hi ha entre els fanàtics de dos importants equips de Primera Divisió de futbol, les quals van ser retirades i, fins i tot, se'n va prohibir la radiació. Tot i això, el més cert és que moltes de les cançons que havien sortit anys enrere, avui serien gairebé impossibles donat que més d'una podria ser considerada "mssclista"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada