dimecres, 11 d’abril del 2018

L'ART QUE ES FA IMMORTAL

 Una dita popular diu que; "Temps passats van ser millors". Però aquesta sentència no pot aplicar-se a tots els aspectes de la nostra vida.

  Un dels que sí té aplicació és el món de l'Art, i, més conretament, el de la Música doncs hi ha hagut èpoques passades en que aquesta ha viscut una espledor especial; com en el Renaixement, el Barroc, el Romanticisme ò la dècada dels 60 del passat segle XX.

  I si hem esmentat tot això és per que, sortosament, encara podem gaudir de la presència de veteraníssims músics i cantants que, malgrat l'edat que ja tenen, encara volen estar al damunt dels escenaris. I, de passada,  si s'escau, de les llistes de vendes.

  Tal és el cas del veteraníssim; Charles Aznavour qui, amb quasi 94 anys, els compleix el proper mes de Maig, encara retornarà al Liceu el dia 20 d'aquest mes d'Abril.  O de Miguel Ríos, qui l'any 2010 va assegurar que penjava el micro i la guitarra, però ara s'ha embarcat en una gira de presentació del seu darrer disc; "Mighuel Ríos, sinfónico", en que repassa, juntament amb una orquestra simfònica de 50 instrumentistes, molts dels seus grans èxits.

  Qui també està encara en actiu malgrat la seva edat, és Joan-Manuel Sertrat, qui acaba d'emprendre una gira que, amb el títol de; "Mediterráneo da capo", el dura per diferents indrets d'Espanya i, no sé si també d'Iberoamèrica.

  I és que, enmig del mar de rap, batxata, trap i altres músiques actuals, és una delícia comprovar com l'obra dels vells artistes no mor mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada