dijous, 3 de novembre del 2016

UNA REBOTADA EXCESSIVA

El dimarts, 25 d'Octubre passat, el Barça i l'Espanyol s'enfrontaven en un partit en el que s'hi jugaven la Supercopa de Catalunya, un premi que va endur-se el conjunt "periquito", després d'haver marcat un solitari gol, amb el que l'encontre va acabar.

  El partit va ser ofert per TV3 i, donat que e stractava de la Supercopa catalana, evidentment que caren sonar les notes d'"Els Segadors", himne de Catalunya, que quasi cap jugador va cantar, lo qual sembla que no va agradar gaire a algú´del canal autonòmic.

  El fet era reflectit el dimecres, dia 26, per un mitjà digital que, com és cosúm en el mateix, va creuar el fil de la notícia amb altres que, si bé no tenien res a veure amb l'encontre daputat, si en canvi estaven relaciobnades, per només posar un exemple, amb fets comn que hi hagi qui vulgui canviar la Història.

  I és que no es pot demanar de cap manera a un Messi, un De Michelis, un Caicedo, un Umtittí o un Arda Turan que sàpiguen cantar un himne que no és ni tan sols del seu pais, ni està en la seva llengua.

  Resumint; són dos clubs que, de català, només ewn tenen el nom. Només cal que ens fixem que un està patrocinat per Qatar, àis àrab on el respecte pels Drets Humans brilla per la seva absència, mentre que l'altre és, hores d'ara, propietat d'un ciutadà xinès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada