dimecres, 30 de setembre del 2015

EL DE TOT, UNA MICA COMPLEIX 20 ANYS.

  I és que l'any 1995, en que va començar el nostre programa, va ser proclamat per Nacions Unides com a Any Mundial en record de les víctimes de la II Guerra Mundial. Aquell any, el mateix organisme va considerar-lo Any de la Tolerància.

  1995 també veia néixer "Windows 95", el nou sistema operatiu, llançat per Microsoft, que hauria de revolucionar per sempre el món de la informàtica.

  "Tres" era el títol de l'àlbum que el cantant espanyol; Alejandro Sanz, treia al mercat.

  Al cinema trionfaven pel·lícules; com ara; "Allibereu Willy II", "Aleerta Màxima", "Abans de l'alba", "Apolo XIII", "Batman Forever", "Kasper", "Jutge Dredd", "Sense and Sensibility",  o "Seven"m, a nivell internacional.
 
  Aquell any es va produïr una gran onada de calor a l'estiu. I, en el terreny polític, el diumenge, 19 de Nobembre, van tenir lloc les cinquenes Eleccions al Parlament dse Catalunya després de la recuperació de la Democràcia. Una vegada més; Jordi Pujol era escollit com a President de la Generalitat.

  Com cvada any, l'any 1995 es va celebrar el Concurs d'Eurovisió, A ell, Espanya va presnetar-hi Anabel Conde, qui interpretava una cançó queduia com a títol; "Vuelve conmigo"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada