dimecres, 16 de setembre del 2015

QUÈ PASSARIA SI...

   El dimarts, 15 de Setembre passat, Tordesillas,a Castella i Lleó, vivia una altra edició de l'anomenat "toro de la Vega". Es tracta d'una més de les moltes formes de torturar un pobre animal fins provocar-li la mort.

  Enguany els ànims estaven tan caldejats que, fins i tot vam poder veure com un pobre reporter televisiu, quina intenció no era altra que fer unes entrevistes, va rebre un cop de pal, fruit de la ràbia d'algú a qui no sé si no li ageradava la barbàrie que allà s'estava fent o senzillament la presència d'un imparcial reporter.

  El dimecres, dia 16, l'agència Europa Press reflectia la notícia d'una iniciativa que, segons sembla, ja s'ha presentat en alguna altra ocasió, de sustituïr la cruel matança del toro per quelcom tan inofensiu com un festival de música que, segons vaig poder intuïr, potenciaria la riquwesa artística i cultural que la població castellano-lleonesa té.
 
  En la mateixa nota de peremsa, la portaveu del grup que proposa aquesta alternativa afirma que seria millor que aquella vila fós coneguda pel Festival i els trets culturals que pels aldarulls que cada any provoca l'acte de matonisme que ara mateix es fa cada setembre.
 
  Són d'elogiar propostes com aquesta. Però també és d'esperar que, des d'aquella població, s'avinguin a canviar quelcom tan anacrònic per altres propostes, més d'acord amb la societat del segle XXI .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada