dijous, 10 d’abril del 2014

PROMESA PRESA A BROMA

  Fa unes setmanes parlàvem en aquest mateix programa del grup; "Flos Mariae", compost per set germanes, de 16 que són, que van prometre formar un grup musical, i cantar cançons de caire religiós, si la seva mare superava una operació d'un tumor.

  El cert és que les set noies ja tenen un primer disc i, per la meva sorpresa, sembla que n'estàn preparant un altre que, igual que va passar amb el primer, aniran penjant els videoclips a la seva web, que fa les fuincions de canal de televisió a la carta.

  Quan l'agència Europa Press ens les va donar a conèixer, va ser per que una de les cançons que inclouen al primer disc va convertir-se en tot un fenòmen medfiàtic a Internet, superant les 200.000 visites en pocs dies.

  L'1 d'Avbril, però, "LaSexta" havia penjat a Internet un fragment d'un dels seus programes en el que, tan el presesntador, com diversoss dels contertulians que aquest tenia a l'estudi, parlàven de la canço, tot lluïnt el que semblava un tros de formatge a la solapa de l'americana. Però el cert és que en parlàven de forma un tant burlesca.

  Si heu vist algún dels clips, ja us haureu adonat que es tracta d'unes veus que, en aparença, no semblen estar gaire ben conjuntades, fet que des d'algún mitjà va ser titllat de "desafinament". Això, certament que tampoc importa gaire, doncs en la varietat també pot estar, i amb tots els honors, el gust.

  Però fent meves les paraules d'una de les componenbts de la banda, que contesta en un vídeo preguntes que han rebut mitjançant alguna xarxa social, la seva música "ni pica ni critica", per la qual cosa no té raó de ser el criticar-la tan a la lleugera, ni molt menys, fert-ne burla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada