dimecres, 16 d’abril del 2014

ORFE DE SUPORT TÈCNIC

  Quan, allà per l'any 2001, es va posar en circulació el sistema operatiu; "Windows XP", hom l'anunciava com el primer sistema operatiu "connectat!" lo qual implicava que el mateix, ja des del moment de la seva instal·lació, havia d'estar permanentment connectat a Internet, doncs amb una periodicitat determinada, s'anaven rebent actualitzacions o "pedassos" que, d'alguna manera, anaven completant el que, en un principi, haviem instal·lat als nostres ordinadors.

  El sistema, però, va anar fent-se popular i va ser asdoptat, no només per particulars, si no per empreses que, en certa manera, també van crear, sobtre tot les grans, el que s'anomena "Windows XP Corporatiu". Aquest no només es troba a grans empreses, com ara els bancsd, si no també a les Inastitucions, com ara Hospuitals públics ò Departaments del Govern.

  El fet, però, és que el 8 d'Abril passat, Microsoft va decidr "tancar l'aixeta" del suport tècnic a l'XP. I, amb el tall de servei, van començar a circular tota mena d'especulacions, sobre tot mitjançant la recomanació-quàsi exigència-de migrar-se al nou 8.1 unes recomanacions que, certament, anaven embolicades en certa creació de psicosi, com si hagués d'acabar-se tot, si no ens migrem.

  El mateix dia 8, però, un tècnic desmentia a TV3 tals amenaces tot aclarint que no per que hagi acabat el suport, ja començaran els pirates a atacar quelcom que, a més, ja no té el valor econòmic que tenia.

  I, si no, que els ho preguntin als usuaris de LINUX,  un sistema operatiu lliure i, per tant, sense interès econòmic de cap mena. O sigui, que no val la pena piratejar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada