dijous, 24 d’abril del 2014

VIOLÈNCIA AL FACEBOOK

  El dia 17 d'Abril passat, Dijous Sant, saltava als mitjans de comunicació un vídeo, en el que es veu una dona, de l'Orient llunyà, apallissant un nadó.

  Sembla que les imatges ja fa un parell d'anys, com a mínim, que es trobenm penjades al portal social; "Facebook". A la normatiuva del portal, ideat per Mark Zuckerberg, hi ha algunes recomanacions importants a tenir en compte a l'hora de "penjar" imatges o fer comentaris a la marteixa xarxa una normativa que, en algunes ocasions, ja ha fet retirar, en compliment de la mateixa, d'altrres imatges, entre fotos i vídeos, així com també declaracions o comentaris, com el recentment retirat compte d'un predicador, en el que enaltia el terrorisme yihadista.

  Segons comenten tots els mittjans, consultats per aquest programa, semvla ser que els usuaris ja han protestat, i molt enèrgicament, davant la xarxa social quins administradors, si és que n'hi ha, s'han fet, fins avui, el sord, dfoncs el vídeo encara es trobs perfectament disponible.

  Justament el dia anterior, elk dimecres de Setmanba Santa, un altre esfereïdor vídeo, també penjat al Facebook, i que no sabem si encara hi és, saltava també als mitjans. Concretament es podia veure com una mare iu una tia donaven una tremenda pallissa a un menor, de 10 anys, lligat en una cadira.

  Ja sabem que hi ha qui no li agrada la censura. Però, en ocasions, és millor que,en protecció dels drets, en aquesta ocasió, dels menors, es retirin les imatges i, d'alguna manera, es sancioni qui les hagi penjat. I és que no es pot anar per la vida fent aquestes demostracions de "força bruta" tan alegrement.

  A més, si ha estat considerat violent el compte del predicador, també ho són, i molt, els dos polèmics vídeos. La única diferència , però, és que el predicador incita a la violència sectària, mentre que els dos vídeos en qüestió inciuten a la de gènere. Però, desenganyem-nos!. Tot és violència. I els vídeos, també cal retorar-los, senyors del Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada