divendres, 13 de setembre del 2013

UNA DIADA HISTÒRICA

 L'11 de Setembre passat, Catalunya va donar al Món una lliçó de civisme i maduresa democràtica amb la cadena humana, batejada com a "Via Catalana", en demanda de poder votar, en referèndum, sobre la independència del país.

  Des del Govern d'Espanya, quina majoria absoluta ostenta el PP, quina delegació a Catalunya ja es va autoexcloure el matí, tan de l'ofrena a Rafael Casanova, com de l'acte institucional del Parlament, es minimitzava la Via, tot fent al·lusió, com en altres ocasions, a les "majories silencioses" unes majories que, segurament, per moltes raons alienes a la seva voluntat, no va poder estar allà. Però, ja sigui per ràdio o televisió, també ho va seguir. I aquests, certament que també compten, dfoncs hi eren amb el cor!.

  Sembla que des de les files del PP, només es vulgiui posar impediments, i quants més, millor, a tot allò que ells interpreten com a "contrari" als seus ideals donat que, segons sembla, s'han llegit la Constitució com si realment es tractés d'un còmic, i se l'han apresa com ens feien aprendre determinades coses a l'escola de petits, és a dir, de memòria...

  Algúns rotatius afins al PP, apuntaven el 12 de Setembre passat la possibilitat, remota i antidemocràtica, per descomptat, d'un enfrontament, cosa que tampoc ningú vol ja que, per si no ho saben, tots els paísos que formen la UE són INDEPENDENTS, encara que llavors, a la UE de la que ens volen excloure si ens independitzem, tothom s'ajuda...

  Diu un vell refrany que "No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure la realitat de les coses". Si és que encara no ho veuen clar, val més que s'ho facin mirar per algú que hi entengui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada