divendres, 18 de gener del 2013

EL QUE ENS FALTAVA PER SENTIR

  Una cançó dels anys 80 del passat segle XX afirma en els seus versos que "el Món és una caixa de sorpreses". I és que de sorpreses, darrerament en tenim més de les que voldriem, sobre tot d'aquelles que comporten retallades.

  Però fa uns dies ens arribava una d'aquelles curioses notícies que, si més no, ens poden posar una mica la pell de gallina a tots, sobre tot als abonats d'una recentment creada operadora de telefonia mòbil que, per a més informació, es diu "Más Móvil".

  I és que l'esmentada operadora ha anat a buscar la que, hpores d'ara, és una de les persones més populars del país, per donar-li un càrrec. Es tracta, ni més ni menys que de Belén Esteban, col·laboradora en un dels més matussers programes que hi ha a l'ampli espectre de la televisió actual.

  Segons fonts de la companyia, aquesta persona que col·laborara a temps parcial amb ells, compaginant-ho amb l'antitelevisió, sera "responsable d'estalvi i relacions públiques" de la companyia.

  Es veu que no hi ha ningú preparat per fer aquesta feina entre les persones que, o bé han acabat un mòdul administratiu en FP o una carrera universitària i busquen feina a la desesperada. Ò, senzillament, no han trobat ningú que els "fes el pes". El cas és que la mal anomenada "princesa del poble", ha acabat caient-los graciosa i, com no podia ser d'altra manera, l'han fitxada.

  Ara només faltaria que, d'alguna manera, alguna altra operadora rehabilités Rodolfo Chiquiliquatre, el formés una miqueta i li donés un càrrec similar. Senzillament, per fer-los la competència doncs en aquest país, sembla que tot és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada