dimarts, 18 de desembre del 2012

L'ALTRE TERRORISME

  El divendres, 14 de Desembre passat, el Món es consternava ja per enèssima vegada, davant l''escena tràgica d'un home que havia entrat en una escola, disparant a discrewció i matant diverses persones entre elles, dissortadament, algúns nens.

  Tot i que, en els primers moments, les informacions que areribaven eren força confoses, el cert és que les imatges eren prou colpidores, i eren la mostra de l'enèssim atemptat d'aquestes característiques.

  De tots és ben sabut que, als Estats Units, on van passar els fets, tenir una arma és, sobre tot en algúns estats, quelcom tan fàcil com aqui tenir una càmera de vídeo i, evidentment, hi ha el que, si la memòria no em falla, s'anomena la "Societat del Rifle", una associació de persones que, senzillament, són partidàries de que la gent tingui armes.

  Més armes no vol dir més seguretat, tal i com ja hem comprovat en moltes ocasions. I la darrera, els fets del 14 de Desembre passat.

  De bn segur quer, als Estats Units, ja comença a haver-hi movimentrs en contra de l'excessiva permissivitt que hi ha amb la tinença d'armes una cosa que, fins i tot, el President Obama ha demanat que es faci. I és que una bona prevenció seria bona per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada