dilluns, 3 de desembre del 2012

ETERNA PROPAGANDA ELECTORAL.

  Ja han passat, i fa dies, les Eleccions Autonòmiques, uns comicis que, si bé van donar la majoria al partit que ja governava Catalunya, no la hi van donar de manera total".

  Però ara la forma en què quedara el Govern català és el de menys. El que cal mirar amb detenment és la quantitat immensa de propagandaa electoral que, hores d'ara, encara està penjada dels fanals o enganxada a tot arreu, una propaganda que, a més de ser ja una cosa obsoleta, no "fa bonic", com vulgarment es diu, doncs aquesta no és publicitat comercial que perdura més temps i que, òbviament, algún al treu quan la campanya s'ha acabat. Tampoc són atraccions de fira, que desapareixen just el dia després del final de les Fires.

  El cert és que, quinze dies després de les Eleccions, encara tenim els cartells de les diferents formcions polítiques que, si be demanaven el vot en el seu moment, ara ja no ens demanen res més que el fet que, om passa amb la publicitat, algú ho neteji i, com seria normal, torni a deixar els fanals lliures i les parets sense les enganxines.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada