dissabte, 8 de setembre del 2012

UNA GRÈCIA AMENAÇADA

El dissabte, 8 de setembre passat, vam ser testimonis, des de la televisió i també des d'Internet, de la "justícia" molt a la seva manera que els membres del partit  grec "Alba Daurada" estàn duent a terme en aquéll país en vers els immigrants que practiquen el "top-manta" com a forma de guanyar-se l'existència i, paradoxalment, la passivitat de la Policia d'aquéll país envers els neonazis, suposadament per que amb ells anava algún dels diputats del partit neonazi que, com és de supoosar, són intocables malgrat la barbàrie que practicaven.

  Dissortadament aquest sentiment retrògrade està aflorant amb força en algúns paísos, encara que es limita a grupúscles. Però el cert és que aquest radicalisme és, com tots,   força dolent per a tothom, sobre tot en un país que, com és el cas de Grècia, que va ser en un moment, bressol de cultures i ara un país amb quantiosos monuments, vestigis d'un passat gloriós que, tan els experts om els simples turistes, aprecien en gran mesura.

  Seria una pena que, per culpa de les bretolades d'aquests exaltats fanàtics quina única intenció és sembrar la por, el país, ja sumergit en una crisi, acabés perdent una de les fonts de riquesa; el turisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada