diumenge, 16 de setembre del 2012

CARTA MAGNA O PAPER MULLAT?

 L'11 sde Setembre passat, Catalunya va sortir al carrer en masa, per tal de reclamar la independència, una reivindicació que, encara que fins ara no s'havia expressat de manera tan clara, ja fa temps que estava "latent".

  Uns dies després, i dins d'un programa de debat que una televisió privada (de dretes) emet els dissabtes, van ser convidades persones en pro i en contra de la independència. Entre les que estaven en contra, evidentment, hi havia membres del PP, entestats en augurar-li a una Catalunya independent tots els mals del Món, en un gest de la inequívoca "política de la por" que ells practiquen, amenaçant amb el fet que s'establirien "fronteres", que Shengen va eliminar i preguntant-se on vendria Catalunya els seus productes.

  Entre els en pro, un economista, que va ser tractat de mentider quan va presentar informes en els que s'assegurava tot el contrari del que auguren des del Govern del PP, és a dir, que Catalunya creixeria i seria capaç de retornar a Europa.

  La polèmica està servida, i el cert és que ens posaran totes les traves que puguin, tot fent servir "La Constitució" com a excusa, una Carta Magna que, en ocasions és sagrada, però en altres, senzill paper mullat, segons com a ells els convingui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada