dimecres, 16 de juny del 2010

DE QUÈ PODEM QUALIFICAR-LO?

El dissabte, dia 29 de Maig passat, mentre estavem gaudint del Concurs d'Eurovisió, en la seva ja cinquanta-cinquena edició, i escoltant Dani Diges mentre interpretava, acompanyat per uns ballarins, el seu "Algo Pequeñito", tots vam quedar bocabadats en veure còm un ballarí molt estrany es "colava" materialment a l'actuació de Diges.

Vestit amb una samarreta negra, on es llegia pefectament "Jimmy Jump", en lletres blanques, i amb uina barretina al cap, malgrat que una agència de notícies la qualificava de "gorreta vermella", irrompia, per primera vegada en la Història, en un Concurs d'Eurovisió un esdeveniment que, com és de suposar, es celebra sota alguna mesura de seguretat. O, al menys, els participants van degudament identificats.

Aquélols escassos 20 segons de la seva aparició, però, van ser prou com per sorprendre tothom, fins i tot l'organitrzació de l'esdeveniment els quals, per cert, van permetre Diges que repetís la seva actuació al final de la gala.

El passat dia 4 d'aquest Juny, l'intrèpid personatge estava, com no podia ser d'altra manera, en un plató televisiu d'aquélls que serveixen per treure l'entrallat de coses que, en ocasions són interessants, però en altres, sín tan banals que semblen discussions a crits de persones que parlen diferent llengua.

El cert és que, a preguntes del presentador sobre la intenció amb que va colar-se, precisaqment a l'actuació del representant espanyol, el tal Jimmy Jump (En realitat es diu Jaume), qui va acudir als estudis, precisament amb la samarreta publicitària que sempre llueix, va afirmar que anava "en representació dels qui no van poder estar allà".

Ja s'ha colat a diferents esdeveniments, tot i que sempre esportius, fins el 29 de Maig passat. Però què és "Jimmy Jump"? Un pallasso o un senzill exhibicionista, especialitzat en burlar la seguretat de qualsevol esdeveniment per forta que sigui?. El cert és que, segons sembla, no hi ha sistema de seguretat que se li resisteixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada