dimecres, 27 de gener del 2010

UN PETIT TSUNAMI

Des que TVE no es val d'OT per tal d'escollir l'artista que anira a Eurovisió, ha estat implantat un nou sistema per tal de triar-lo, consistent en la votació popular dels espectadors.

Així, fa un parell d'anys, el públic va optar per una d'aquélles coses que, valgui did-ho, no era, ni molt menys, una cançó per Eurovisió, si no més aviat una clara candidata a "Canción del Verano"...Em refereixo, naturalment, al "Chiki-chiki", de Rodolfo Chikiliquatre, una d'aquélles "flors d'un dia" que, de tant en tant, apareixen. I, a més, vulnerava una de les normes del concurs.

L'any passat, però, va ser Soraya l'escollida, una artista que, tot i consolidada, no va convèncver gaire.

Ja està en marxa, des de fa uns dies, la votació per tal d'escollir el candidat o candidata per anar enguany al concurs, una elecció que encapçalava Karmele Marchante, una periodista del cor, saltada a la fama arran de la seva participació en un dels molts "reality shows" a que Tele-5 té acostumada la seva audiència.

I és que la senyora Karmele, molt convençuda de que la seva cançoneta "Soy un tsunami" era ideal per anar a Eurovisió, ja tenia més de cent mil vots quan els Serveis Jurídics de l'ens públic es van adonar que aquesta no trencava una, si no tres de les normes bàsiques del concurs, i van decidir apartar-la de la votació, lo qual sembla haver desencadenat una guerra entre els dos canals o, si més no, entre TVE i aquest personatge que, valgui dir-ho, pot ser una gran periodista "del cor", però que no té veu per cantar.

El cert és que a Karmele, tal i com va passar-li fa uns anys a l'exòtic Josmar, no li quedara més remei que anar al "ContraFestival", que es celebra el mateix dia que el concurs oficial, però en hora i lloc diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada