dijous, 3 de desembre del 2009

DEMANAR FEINA, UN NOU DELICTE?

Quàntes vegades hem vist pel carrer cartells de persones que demanen feina, que ofereixen els seus serveis per fer de cangur, netejar, cuidar de persones grans o donar classes?. El cert és que, miorem on mirem, en veurem un o més d'aquests petits i inofensius anuncis de gent que, senzillament, volen guanyar-se uns eruets de manera honrada.

El passat dimarts, dia 24 de Novembre, per la meva sorpresa, un programa de televisió oiferia la notícia, entre curiosa i tràgica, d'una persona a la que la Policia ha multat per, precisament, voler treballad re manera honrada.

D'anuncis de gent que busca feina, el cert és que sempre n'hi ha hagut, n'hi ha i n'hi haura i, precisament, no té res de dolent el voler-se guanyar la vida treballant i demanar feina. I menys en aquests moments de crisi econòmica.

Per contra, abans de veure casualment el reportatge d'aquest pobre noi a la petita pantalla, vaig estar en una botiga de Girona que, malgrat estar en horari comercial, tenia la porta tancada amb clau i calia trucar al timbre per accedir-hi.

Després de fer una petita compra i pagar-la, la dependenta em va dir que havien entrat tres vegades a la botiga a robar i, per això, la tancaven amb clau.

Caldria preguntar als agents de policia que van multar el pobre noi què és més delicte; si enganxart cartells demanant feina honrada o bé entrar a una botiga amb una arma i demanar-los tots els diners de la caixa, obligant els comerçps a tancar amb clau, fins i tot, en horari comdercial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada