divendres, 18 de desembre del 2009

VOLUNTAT POPULAR I NEGATIVES.

Va començar a Arenys de Munt, encara que allà ja es va trobar amb els immobilistes, els qui ho volen tot "centralitzat", però es va fer allà la primera consulta sobre la independència.

I el diumenge, 13 de Desembre, coïncidint amb una altra de les grans iniciatives polupars i democràtiques de casa nostra com és "La Marató" de TV3, van ser moltes les poblacions catalanes que es van afegir al referèndum sobiranista, una senzilla i pacífica forma d'expressar el que es vol.

Però, com sempre, hi ha qui en veu la part negativa. Segons Zapatero; "no anem enlloc", segons els del PP, amb el seu discurs retrògrade, rovellat i immobilista; "és il·legal". I així, ens aniriem trobant amb moltes respostes amb poca o cap base, les quals només tendeixen a una cosa; retornar les coses, si poguéssin, a com estàvem fa 35 ò 40 anys.

I és que amb recursos d'inconstitucionalitat contra l'Estatut, o afirmacions com les del dia 11 de desembre per part de ZP, o com deia Montilla el dilluns 14, de que el resultat "no és extrapolable a tot el poble català", segurament que són ells els qui no saben on van. Al menys aquí, a Catalunya sí que ho saben, a no rebre gaires vots en les properes eleccions. I és que, com en el cas del PP, al que van no és a "unir", tal i com el seu líder deia a Pamplona el dia 12 de desembre, si no a contribuïr una mica més a la separació i la crispació.

Creuen ells realment en la Democràcia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada