dijous, 30 d’abril del 2009

JA TORNEM A TENIR "OT"

Va néixer fa anys, a TVE tot i que, no es deia com ara, si no "Gente Jóven", o més anteriorment "La Gran Ocasión", i abans encara "Primer Aplauso".

En si, la fòrmula és una mica diferent de la que aquélls programes ens presentaven, si bé d'ells van sortir veus espectaculars. Només cal recordar, per exemple, la de Francisco, un cantant de qui la crítica especialitzada va arribar a dir en repetides ocasions que era, d'alguna manera, el successor natural de Nino Bravo.

La primera edició del programa, conegut ara com "OT", va complir amb el seu objectiu; enviar la guanyadora (Rosa) a Eurovisió. També ho va fer la segona edició. Però, d'un temps ençà, sembla que "OT" sigui una mena de concurs, a l'estil de "GH", però que té pel mig l'alicient de la música.

És més, els qui guanyen ni graven discos ni se'ls veu actuar en directe, a menys que facin allò que una cançó dels anys 80 del passat segle XX deia; anunciar quelcom a la tele, o el que ara està de moda; anar saltant d'un plató a l'altre.

Caldria veure si els flamants capets pensants que van tenir la idea del programa que, per cert, també es fa o s'ha fet a d'altres paísos, tenen clar si ara encxara és d'utilitat o no, per tal de trobar bons artistes. El cert és que, com podem comprovar, gairebé tot està fet en aquest camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada