dimecres, 26 de maig del 2021

TAXIS VERSUS VTC


 Fa uns tres anys es va produir la irrupció dels anomenats; "VTC". Eren cotxes de lloguer amb conductor, que actuaven a manera de taxis.

Els mateixos pertanyien a dues empreses que, mitjançant sengles aplicacions mòbils, posaven a disposició del públic uns serveis que van posar els taxistes en peu de guerra.

  Aquest fet va originar que,provisionalment, s'impedís a aquestes empreses operar, doncs eren acusades , per part dels taxistes, d'"intruses".

La polèmica ha tornat, sobre tot a grans ciutats; com ara; Madrid o Barcelona, on aquests serveis tornen a funcionar tot i que els taxistes tornen a estar en peu de guerra contra aquests serveis.

  De fet, i segons es feia públic fa uns pocs dies, aqussts "taxis", d'empreses alienes als taxis municipals han de complir les mateixes normes que els taxis de sempre, sobre tot pel que fa la tarificació dels viatges.

  Sigui com sigui, sembla que els dos sistemes estan, d'alguna manera, "destinats a conviure". Però, com passa en moltes ocasions, sembla que, novament, la polèmica torna a estar servida.













  FOTO:  Alguns taxis de Barcelona. Fint: CCMA-9/24.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada