dimecres, 2 de desembre del 2020

ADÉU; "PELUSA"

   La mort, el 25 de Novembre passat, de qui fora un dels grans astres del futbol mundial del passat segle XX; Diego-Armando Maradona, despertava passions arreu del Món, sobre tot entre els molts afeccionats a l'esport-rei.

A la vista de la bogeria que el traspàs del qui fora gran astre del peu-pilota, al seu pais natal, un mitjà de comunicació digital qualificava el pais de "fracassat".

  Defugint parlar del que, políticament, viu l'Argentina, doncs no és la intenció d'aquest programa, el cert és que "El Pelusa", tot i haver estat un gran jugador, no és l'únic esportista que la pàtria del tango i la milonga ha donat a l'esport-rei. Tot i així, els entesos el situen a l'alçada del mític; "Pelé".

  Ens ha deixat Maradona, despertant tantes passions com quan, als estadis, defensava tan els colors dels equips on va jugar, entre ells; el Barça i el Sevilla, de la Lliga espanyola, a quins fans va donar grans recitals de bon futbol, com a la Selecció del seu pais, a la que l'any 1986 va contribuir per que guanyés el Campionat del Món.

  Senzillament. Fins sempre; "Pelusa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada