dimecres, 20 de juny del 2018

ADÉU AL COMERÇ TRADICIONAL?

Quan van aparèixder els primers supermercats, o "colmados", com se'ls anomenava a mitjans del passat segle XX, alguns botiguers de barri van començar a posar el crit al cel doncs allà, i sense moure's gaire,  es podia trobar de tot; des de fruita i verdura fins a pa, passant per carn, peix o products per la llar en general.

  Actualment són moltes les cadenes de supermercats que fan, d'alguna manera, la competència a les botiguetes de barri de tota la vida.

  Però d'un temps ençà, Internet ens ho posa pràcticament tot a l'abast. I és que, des de rebre notícies, ja sigui a través de mitjans lliures o de pagament fins a poder comprar gairebé de tot, passant per veure, còmodament asseguts a casa, sèries i pel·lícules o escoltar música la Xarxa és, per així dir-ho, un grandiós supermercat obert les 24 hors del dia.

  Fa uns pocs diies saviem de l'aparició d'una nova plataforma de pel·lícules i sèries en linia que s'afegeix a les ja existents i passa a engreixar aquest supermercat en linia que és Internet on, fins i tot podem ja comprar els discos i les pel·lícules sense sortir de casa.

  Tot i que actualment encara existeixen botigues, sales de cinema, encara que ja poques i algun que altre videoclub (Ara s'anomenen videocaixers), encara subsisteixen; Quín és el futur que espera al comerç tradicional, al de tota la vida?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada