dijous, 12 de gener del 2017

...I JA ÉS LA TERCERA!

  Un bon dia del mes de Desembre passat, no recordo a quin preograma de televisió es parlava del fet que la gran proliferació de mitjans per transmetre informació fa que, tot sovint, corrin notícies falses. O que, si més no, es tergiversin els fets.

  El fenòmen hem pogur comprovar-lo en tres ocasions; en una d'elles es desprestigiava l'Hosptal Trueta només pel fet que un pacient volgués, pel sol fet de ser jugador de futbol, passar davant dels demés a Urgències, lo qual va ser tergiversat per un mitjà, tot apuntant-se a la catalanofòbia.

  La segona, també catalanofòbica, va consistir en assegurar que la Generalitat adoctrinava els seuis treballadors per que atenguéssin el públic només en català, lo qual no és verntat, doncs ningú d'aquella Institució ha vist cap instrucció escrita al respecte.

  I la tercera la podriem descobrir el 9 de Desembre passat, en que un mitjà digital oferia un vídeo on uns nens d'una escola de Cambrils escenificaven, com a part de la classe d'Història, un fet real, com va ser el que va passar en aquell poble de Comarques Tarragoninesdurant la Guerra dels Segadors.

  En un altre acte de catalanofòbia, el mitjà tornava a parlar de "catalibanes", tot assegurant que allò que es veia al vídeo era un "adoctrinament" en contra d'Espanya.

  En aquest món, en el que la tecnologia ho envaeix tot, és molt trist que hi hagui qui, un dia si i l'altre no, per no dir un sí i l'altre també, s'entesti en veure fantasmes on no n'hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada