dijous, 26 de gener del 2017

S'INFORMA O ES MENYSPREA?

Després de gairebé un any de feixuga campanya electoral, el divendres, 20 de Gener passat la Casa Blanca rebia un nou llogater, concretament del Partit Republicà.

  No gaure volgut pel poble nord-americà, degut als seus moltíssims menyspreus cap a col·lectius varis; com ara les dones, que va llançar durant la seva campanya electoral, Donald Trump es convertia en el 45è President dels Estats Units.

  "El promès és deute", afirmava encara no 24 hores després d'haver pres possessió del Despatx Ocal. I ho feia tot signant una Ordre Executiva que suposa el principi del desmantellament de l'Obama Care.

  Però també eliminava del web de la Casa Blanca algúns aspectes, com ara els rederits al col·lectiu LGBTI i la possibilitat de llegirt-lo en la llengua dse Cervantes que, malgrat li pesi, és parlada per molts nord-americans, i estudiada per molts altres..

  El dissabte, 21 de Gener, el món sencer protestava contra aquest populista i excloent President, en unes manifestacions amb una notable presència de dones que lluïen un gorro de llana de color rosa amb unes orelles de gat; "pussy cat", per tal de burlar-se d'uns comentaris ofensius cap a les dones que Trump havia fet.

  El diumenge, dia 22  al vespre, un mitjà digital, consultat per aquest programa, gosava titllar aquesta massa de població, sobre tot femenina, descontenta amb Trump, de "putillas", en un gst de menyspreu cap a qui, usant de la seva llibertat, va manifestar el seu descontentament amb qui, malgrat ser el President dels Estats Unuits, continua i continuara, segons sembla, fent de Trump.

  Resulta vergonyós que un mitjà informatiu també vulgui, en aqusst cas, exercir de Trump tot insultant la dignitat de qui, a la vista del que s'ha donat a la campanya electoral, rebutja ser governat per un personatge així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada