dijous, 20 d’octubre del 2016

ANTITAURINS O BÈSTIS SENSE CUA?

El diumenge, 9 d'Octubre passat, i amb motiu d'una cursa de braus, durant la qual es va homenatjar un nen de 8 anys, malalt de càncer, va aparèixer a la xarxa social; "Teitter", un missatge en el que, pel sol fet que l'infant manifestés que, de gran, vol ser torero, se l'insultava, assegurant-li que es moriria. Tot i això, sembla que la persona que ho va "piular" ha esborrat el seu compte.

  A la piulada va seguir una etiqueta, desitjant la ràpida recuparació del nen, etiqueta que bén aviat va ser tema de màxima tendència, on molts tuitaires van expressar la seva solidaritat amb el nen. Fins i tot, el dia 10, un conedudíssim periodista qualificava de "fills de mala mare" els qui varen proferir els insults per la xarxa social, i l mateixa família del nen han afirmat que ho han denunciat, juntament amb la Fundación "Toro de lidia".

  Ser antitaurí no implica, de cap manera, que es desitji la mort d'un nen, per molt malalt que aquest estigui, i encara que digui que,m quan es recuperi, vol dedicar-se als toros. En tot cas, el que cal, és desitjar-li una ràpida recuperació.

  I per recollir fons per obres benèfiques, el cert és que hi ha poltes altres fòrmules que no passen, precisament, per una cursa de brau. E pot fer, per exemple, un concert de música clàssica, una obra de teatre ò un espectacle de circ. Fins i tot una subhasta o un partit de futbol ò bàsquet.

  O com han fet els Xiqueets de Hanzhou, la colla castellera xinesa que va guanyar un premi en el Concurs de Castells que es va celebrar a principis d'Octuubre passat a Tarragona, que han donat el premi de manera íntegra a l'Hospital Sant Joan de Déu.

  I és que es pot estar en contra del patiment animal. Però mai en contra de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada