divendres, 22 de juliol de 2016

qUAN UN POLÍTIC S'HA BEGGUT L'ENTENIMENT

  Una cançó del sempre imprevisible; Jaume Sisa afirma que "si es convoquen les Eleccions, hi ha un concuirs, per tal d'esbrinar quin polític ensenya el plumero més gros".

  No estem, precisament, en període electoral, doncs es varen celebrar el pasat 26 de Juny. Tot i això, no costa gauire escoltar algunes declaracions de polítics o, en aquest cas, d'un professor d'Universitat que ha decidit canviar les aules i els estudiants per la política.

  Eas tracta del líder de "Podemos", el partit morat, com ja se'l coneix.  Una  persona que més li valderia romandre callat abans de deixzar anar tonteries com les que tot sovint proclama als quatre vents.

  És molt conegut que el senyor en qüestió no és gaire amic dels periodistes. I, si es tracta dfe dones periodistes, el problema s'agreuja encara més.

  Fa pocs dies, la plataforma "Periodista Digital" es feia ressó d'unes paraules del líder podemita, en les que textualment amenaçava una coneguda presentadora que, fins fa poc, presentava el magazine dels matins a TVE, de "fuetejar-la fins que sagnés".

  És realment indignant que un polítkic que, a més, aspira a governar, es pronuicïi de tal manera en contra, no només de les dones periodistres, si no de totes en general, un fet que concvwerteix aquest polñítioc en molt poc creïble.

  I és que, si el que vol ´és governar, li recomanaria que, abans de presentar-se a les Eleccions, vagi a escola, a aprendre a ser un bon ciutadà.
 

Cap comentari:

Publica un comentari