dijous, 12 de febrer del 2015

""PODEMOS"...PORTAR-NOS A L'HORT

  El dissabte, 31 de Gener pasat, el centre de la capital espanyola va ser l'escenari d'una d'aquelles manifestacions que "fan Història". Era la dels (adeptes o no) d'aquesta nova formació política que, d'un temps ençà, sembla voler menjar-se el Món amb les seves teories, molt properes a les de Syriza, la formació que  recentment ha guanyat les eleccions a Grècia.

  En el decurs de la mateixa, un exultamnt Pablo Iglesias va carregar contra el que ells anomenen "la casta", és a dir, els qui governen ara, als que, en actes diversos en els que ha anat participant, anomena "enemics", que no adversaris.

  També l'hem sentit en altres ocasions carregar durament contra els mitjans de comunicació privats als que, si és que algun dia guanya, els la té sentenciada per que, segons ell; "entorpeixen la democràcia".

  I és que, segons ell, la democràcia no és donar veu a tothom, si no treure la dels qui vulguin oposar-se a ell, de la mateixa manera que, tal i com hem vist, es fa a Veneçuela, no mossegant, si no tallant de soca a rel la ma que l'ha empès cap amunt.

  Es d'esperar que tal situació no arribi mai a donar-se, doncs el molt "progre" del senyor Iglesias i la seva camarilla que, de guanyar, en definitiva, esdevindrien "casta vulgaris", sembla que volen fer retrocedir aquest pais més de mig segle, imposant allò que s'ha demostrat ineficaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada