divendres, 19 de setembre del 2014

EL QUE FALTAVA PER...

El divendres, 19 de Setembre, la plataforma "Periodista Digitasl", inseria una entrevista, realitzada per R4G, una ràdio en linia, a un periodista que, segons sembla, ha estat un temps col·laborant amb la que es fa anomenar "Córdoba TV"

  Curiosament, però, sembla que el canal, de caire islamista, no emet des de la capital cordovesa, tal i com seria d'esperar, si no des de San Sebastián de lls Reyes, població de la Comunitat de Madrid. De moment, però, només es pot sintonitzar via Internet.

  A la plataforma, i a mode de "televisió a la carta", es poden veure diferents vídeos, en àrab uns, subtitulats en castellà, i d'altres, directament en castellà.

  En un d'aquests, en el que es qualifica de "meravellosa" una religió que, per començar, menysté les dones en una tremenda ostentació de masclisme.

  El vfdeo alliçona els possibles espectadors sobre còm preparar el viatge a La Meca, una de les obligacions cde tot musulmà, per adorar la "Kaaba", una pedra negra, de forma cúbica, que està situada al centre del pati de la gran mesquita amb que aquella ciutat, prohibida als no-musulmans, compta.

  Swembla bén bé veritat que, en els temps que corren, en que hi ha una sèriie de fanàtics embogits que, a cop de ganivet, maten a plaer, hi hagi encara qui vulgui fer apologia d'una religió que, certaqment, enas ha donat massa botons de mostra  com per considerar-la poc o gens fiable. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada