dimecres, 13 de març del 2013

PROTEGINT LA TORTURA

el dimarts, 12 de Març passat, feia la seva aparició la notícia de que el PP, sempre els mateixos, com no podia ser d'altra manera, volen ara "exigir" que a Catalunya, on no es fan curses de braus, se'n tornin a fer en virtud de la nova llei que, d'aprovar-se, consideraria tal barbàrie com a "bé cultural".

  Sembla mentida que actualment, amb el que està succeïnt; la crisi econòmica, els desnonaments, la corrupció que surt per tot arreu i, fins i tot, dels llocs més insospitats, uns problemes que ens afecten a tots i que són de més urgvent solució, es fixi l'atenció a quelcom que, senzillament, en realitat no és allò que ens volen vendre.

  "Protegit els torturadors", com deia un comentari que vaig llegir. Això és el que si es vol fer. Però és que es fa patir els animals en d'altres "espectacles", no només a les curses de braus. I aquests altres taubé haurien d'estar ja prohibits en aquest segle XXI que estem vivint.
 
  I és que ni curses de braus ni "correbous", "encierros", "toro d la vega" ni tampoc el que fan amb pobres galls en un poblle, no recordo de quina Comunitat, cap d'ells té res de "cultura", "art", o "tradició", tal i com se'ls vol fer pasar. Senzillament són, i mai millor dit, gaudir amb el patiment animal. No és aquesta una raó suficient per tal de prohibir-los a tot el territori espanyol?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada