divendres, 23 de desembre del 2011

UNHA IMMENSA GROLLERIA

A mitjans de Desembre passat arribava a les meves mans una notícia d'aquélles que, després de llegir-la i veure la imatge que la il·lustrava, fa pensar, i molt, en el fet que hi ha persones que, per tal de desprestigiar algú en concret, o algún col·lectiu, se les empesquen de tots colors.

Els fets van passar al Sant Hospital de la Seu d'Urgell, el president de quina associació d'usuaris no va tenir altre acudit que penjar a diferents indrets d'aquélla Institució Sanitària unes preteses radiografies de dones en posició eròtica que, com és de pensar, no van estar preses al centre, si no que procedien d'un calendari publicitari d'una empresa de tecnologia radiològica nipona.

Els fets van indignar els treballadors del centre, sobre tot les treballadores que no van trigar en acusar de sexista i grollera aquélla persona que, per més senyes, ocupa un càrrec en una Associació estretament relacionada amb el centre.

De fet, segons la font periodística que difonia la notícia, sembla ser que els cartells no van estar penjats més enllà d'unes hores, doncs segons els representants dels treballadors van manifestar a la Premsa, va ser la mateixa Policia Local d'aquélla ciutat qui els va retirar, malgrat que l'autor de tal calúmnia no se'n va retractar.

I si passa això en un petit Hospital, quina missió no és altra que vetllar per la salut dels ciutadans en general, què no ha de passar a nivells més alts, on la majoria absoluta d'uns ja comença a ser utilitzada per menysprear a d'altres que, si bé són dignes de tenir una representativitat, se'ls marca només pel seu orígen.

I és que cometent equivocacions tan greus, la única cosa que es provoca és la divisió, la fractura. I el que és pitjor, que el desprestigi i el menyspreu es torni en contra de qui destrestigia i menysprea per la força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada