dijous, 13 de gener del 2011

UNA DE BONA I UNA ALTRA DE DOLENTA

Hem estrenat un nou any; 2011, un any, com sempre, carregat de bones propostes per a tothom, però marcat encara per una crisi que, des de fa mesos, ens vé perseguint una mica a tots.

Un any, en definitiva, que ens portara coses bén bones com aquesta prohibició del fum (de tabac) en llocs tancats i als parcs infantils, una acció que, valgui dir-ho, sembla que també està comportant, segons podiem saber fa pocs dies, que la gent es comenci a concienciar que aquest hàbit, en altres temps considerat "bo", no ho és de cap de les maneres.

També Catalunya enceta n nou any sota un nou Govern que ja ha començat a aplicar-se les receptes que cal posar en pràctica quan ens afecta allò de que estem en època de vaques magres i, com no podria ser d'altra manera, també ha promès "aprimar" l'Administració.

L'any, però, també ens porta coses no tan bones, com el "regalet-sorpresa" que suposa les pujades dels preus dels serveis per les butxaques dels consumidors i usuaris, unes alces que són, segons els qui ens governen, "necessàries", malgrat que ells les considerin insuficients.

Però l'any 2011 també és l'any en que es complira (el mes de Març) el primer aniversari de l'apagada analògica per donar pas de manera definitiva a la TDT aquest nou sistemas de televisió que, si més no, ens permet veure molts més canals a casa, de moment, sense haver de pagar per ells, malgrat que ja n'hi ha algúns que sí son de peatge.

Però el fet més curiós és que sembla que la TDT sigui una mena de "compra-canvia" de canals, doncs en un any que fa que funciona de manera regular, ja ha estat remodelada en vàries ocasions, amb la desaparició d'uns canals i l'aparició d'altres, uns canvis que, valgui dir-ho, no sempre han estat del tot encertats. Tal és el cas.del darrer al que hem tingut l'ocasió d'assistir, consistent en l'eliminació d'un canal que fomentava la pluralitat informativa, i la seva sustitució per quelcom que no hauriem de rebre, ni tan sols pagant.

I és que sembla una autèntica burla la inclusió de "GH-24", així s'anomena la nova adquisició, com si res no hagués passat.

En defimnitiva, que qualsevol bajanada es pòt passar, de manera totalment impune, per televisió, segons sembla, malgrat que aquesta sigui del tot obsoleta i gens constructiva...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada