dijous, 22 d’abril del 2010

CONSULTA INDEPENDENTISTA I TC

El diumenge, 25 d'Abril, hi ha la nova onada de consulta independentista, unj referèndum totalment democràtic, o sigui, inofensiu, que algúns sectors ja qualifiquen de "retrògrade" doncs, com podem comprovar, aquests sectors no saben que, antigament, Catalunya era independent, malgrat que tenia relació, i molt bona, amb els altres territoris que avui formen les comuinitats autònomes d'Espanya.

Aquesta consulta que, segons sembla, a Barcelona trigara encara un any a realitzar-se, ja ha estat feta a d'altres poblacions on van tenir oposició i forta en algunes d'elles. I ara li toca, entre d'altres, a la capital del Gironès.

La consulta, però, arriba en un moment en que el TC, algúns de quins components ja han esgotat el seu període de mandat, està discutint la tan "feixuga "·sentència a un recurs d'inconstitucionalitat que no té ni cap ni peus, doncs ningú entén que, després que el Parlament de Catalunya i el seu homòleg espanyol, van donar per vàlid i conmstitucional el nostre Estatut, ara vinguin uns quants a tirar-lo per terra.

I és que, entre els que diuen que el referèndum del 25-A és "rtetrògrade" i aquélls que posen tota mena de pals a les rodes per que el nostre Estatut no tiri endavant, , no sé si, coim deia una dona del barri valencià d'El Cabanyal a les càmeres de TV3, valdria la pena fer-se anti-sistema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada