divendres, 10 de juliol del 2009

QUAN ES CONFONEN ELS TERMES...

Antigament, i ara també en els paísos on hi ha règims dictatorials, els qui no pensen com el tirà de torn són incòmodes pel règim i, en coinseqüència, se'ls aplica aquella llei que, en el cas d'Espanya, en temps de Franco, s'anomenava "de vagos y maleantes".

Però en temps de democràcia, com ara, també hi ha qui, d'alguna manera, s'inventa formes de silenciar els qui no pensen com "la majoria". Tal és el cas de la sarrianenca Núria Pòrtulas, quines idees van portar, justament a un alt càrrec de l'Admibnistració, a "ficar la pota", i ordenar-ne la detenció.

Tot i que ella està al nostre poble, el cert és que el culebrot segueix, doncs el proper dia 14, si no vaig errat, ha de presentar-se a judici, un judici per, senzillament, "no pensar com la majoria".

Encara, però, hi ha molta gent que, en aquests casos, diu allò amb que l'anterior règim va adoctrinar la gent, és a dir, considerar aquesta persona culpable, criminalitzar-la, doncs ha estat detinguda, tot ignorant que la Constitució espanyola, en un dels seus articles, propugna, justament, la presunció d'innocència. Certament que negant aquesta presunció, es fa un flac favor a aquesta persona.

Esperem, i dexitgem que els jutges no fiquin la pota fins la mateixa cuixa, i absolguin la nostra veïna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada