dijous, 19 de març del 2009

JA ENS COMENCEN A CONTROLAR

Ja fa un temps que es vé suposant el fet que cada cop caldrà més control sobre aquells aparells que podrien ser "armes de doble tall". Un control que, com era de suposar, ja és aquí, de moment, amb els mòbils de targeta pre-pagament.

Aquesta operació de registre ja va començar a ser duta a trerme, des de primers d'any, de moment, però, només amb els mòbils de nova adquisició. Ara, però, la mesura ja afecta de ple els qui ja fa temps que en tenen.

Aquestes mesures s'han hagut de premdre degut, tristament, a les malifetes d'algúns exaltats que, en lloc de fer servir els mòbils per allò que han estat concebuts, és a dir, comunicar-nos via terucades o missatgeria, s'han dedicat a utilitzar-los per fer volar trens, perjudicant moltes persones innocents.

Sembla mentida que hi hagi qui necessiti mà dura, doncs no saben o no volen saber utilitzar les noves tecnologies per fer el bé, si no per perjudicar els demés. Dissortadament, però, sempre paguem justos per pecadors.

També veiem fa un parell de setmanes còm una sèrie d'ens, entre els que hi ha Visa, EuroPol i Policies Nacionals de diversos paísos de la UE, s'unien per tal d'impedior una altra de les utilitzacions fraudulentes de les noves tecnologies, com és el comerç de pornografia infantil, un altre dels molt temuts càncers socials dels nostres dies.

Ordinadors, càmeres de vídeo o de fotos...Es necessitara també en un futur que els seus propietaris hagin de registrar-se per tal d'evitar malifetes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada