divendres, 30 de gener del 2009

CIRC MEDIÀTIC SENSE ATURADOR

Des que hi ha els canals privats de televisió a Espanya, assistima una desfilada de programes que ho són pràcticament tot, menys programes de televisió bén fets.

Sembla que la "teleporqueria" ho abraci tot, doncs en algúns d'aquests canals no s'arriba més enllà de programes que, la veritat sigui dita, no ensenyen res de bo i, per a més manca d'ètica per part dels responsables, aquests espais estàn en horaris quina audiència majoritària està composta per infants i joves.

Si els preguntéssim el per què de la situació, possiblement els responsables d'aquests canals ens dirien que "ja hi ha canals per a ells". Sí, però justament aquells que els podrien instruïr amb bons documentals, per exemple, estan en plataformes de peatge.

A la recent estrenada TDT, però, ja hi ha alguna proposta, encara que tímida, de canals adreçats a aquest sector de públic, però es queda en això, propostes tímides.

Possiblement aquests canals haurien d'aprendre la lliçó de diversos paísos de la resta d'Europa i del Món, on els programes de "teleporqueria" es passen a altes hores de la nit, quan infants i joves estàn dormint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada