dimecres, 26 de març del 2025

ENTRE PRODUCTES "BONS" I "FAKE"

 Fa pocs dies es feis públic un estudi, segons el qual, alguns dels formatges que es venen en una coneguda cadena de supermercats, no són, precisament, el que anuncien com a; "formatge".

L'autor de l'estudui assegurava que alguns d'aquests "formatges", son una amalgama de mantega, midó i, segons ell mateix explica; "més química que el xampú que fem servir per rentar-nos el cap".

El cert és que no cal polemitzar tant, doncs ja sabem que hi ha productes que,. si bé ens els anuincien com a tals, a l'hora de la veritat no son allò que diu el seu nom. Tal és el cas de la; "nata", que podem comprar als súpers,i que es ven en uns envasos que son esprais. Doncs algunes de les marques,  el que menys cpontenen és; "nata", qu és sustituïda per alguns components que converteixen el producte enun succedani.

Però fora dels supermercats, també en trobem de productes; "fake".  I, precisament, parlamt de succedanis o de; "fake", actualment s'han posat en funcionament unes pastisseries que ofereixen uns dolços de; "nata", amb colors  molt vius, que, realment, no és "nata", si no una combinació de mantega i altres substàncies.

I és que de bo i de; "fake", en podem trobar arreu. I no cal intentar menysprear una cadena de supermercats per aquest fet, doncs el millor i el pitjor es troba per tot arreu. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada