dimecres, 6 de desembre del 2023

PISTES DE GEKL, DIVISIÓ D'OPINIONS.

  Tenim el Nadal gairebé a tocar i, com cada any, els nostres pobles i ciutats s'han omplert de llums, els aparadsors dels comerços llueixen les millors gales i , per atrtaure els clients, es facilita que els comerços obrin, fins i tot, els diumenges i festius.

Però, a més de les llums, els aparadors engalanats, la música i els comerços oberts fins i tot en dies festius, ja fa uns anys que ha aparegut un altre element que s'associa amb l'hivern i les festes que s'apropen; les pistes de gel.

Estem immersos en una sequera molt greu i, si bé ja ha començat a ploure, no ho ha fet de manera general i generosa, com seria d'esperar. I, respecte de les pistes de gel, ja hi ha una mena de "divisió d'opinions" doncs, si bé els comerços que, en moltes ocasions ajuden a sufragar tals instal·lacions, opinen que els porta clientel·la, grups ecologistes pensen que és una autèntica frivolitat posar aquestes instal·lacions, costoses en aigua i energia, sobre tot en temps de sequera. I tot això malgrat que algunes d'aquestes s'han adaptat a les circumstàncies i, pel que fa l'aigua que fan servir, aquesta no és aigua potable.

Ja tenim les Festes al damunt. I, pel que fa les pistes de gel, la pòlèmica està més que servida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada