dimecres, 28 d’abril del 2021

UNA "SUPERLLIGA" EFÍMERA

  Des que va ser inventat l'any 1863, el futbol á

ha estat un esport de masses i, com a tal, no ha estat exempt de picabaralles, polèmiques i discussions de tota mena, sobre tot entre els seguidors dels grans equips que competeixen, tan en lligues nacionals, com internacionals.

  I és que "el nostre futbol de cada dia", com defineix una cançó al peu-poilota, ha despertat  i desperta autèntiques passions arreu del Món.

  El dilluns de la setmana passada tots els mitjans informatius es feien ressò de la que hom anomenava; "La Superlliga". 

  Fundada per 12 clubs, entre els quals n'hi havia tres de la Lliga Espanyola, un d'ells, el Barça, la nova competició va ser fortament  criticada pels organismes reguladors; tan a nivell europeu, com mundial de l'esport-tei fins al punt que, des de la direcció d'ambdues institucions s'amenaçava els jugadors que participéssin  en la hipotètica nova competició, de que serien exclosos de les seves respectives Seleccions Nacionals.

  A mitjans de la setmana passada es feia públic que molts dels clubs ja havien decidit, segurament, veient el que se'ls venia al damunt, deixar de participar en l'aventura, tot i que alguns; com ara el Barça, encara persisteixen.

  És d'esperar que les coses se solucion9in pel bé de tothom; tan jugadors, com seguidors dels mateixos. I que, en un futur puguem seguir veient equips, com els de la Lliga Espanyola, jugant a les competicions internacionals, així com els jugadors participant en les seves Seleccions Nacionals sense problemes,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada