dimecres, 5 de febrer del 2020

BON TEMPS VS. MAL TEMPS

  El canvi climàtic que està experimentant la Terra ens està portant diversos canvis en el temps. Després del temporal; "Glòria", que va deixar quantiosos danys a la costa i també als conreus, ha estat fent uns dies de temps estable; "bon temps", com alguns el qualifiquen, amb temperatures massa benignes per un hivern que hauria de ser més fred a les nostres terres.

  Però el cert és que el temps està revoltat a tot el planeta, doncs també en altres latituds hi ha hagut nevades que, normalment, són inusuals allà. O a Austràlia, que en aquests mesos viu un dels estius més secs que allà recorden, uns incendis devastadors han cremat milers d'hectàrees de boscos, la majoria, protegits i, dissortadament, han provocat la mort de milers d'animals; com ara cangurs o koalas.

  "Mal temps" o "bon temps", són termes tan relatius que tothom interpreta a la seva manera. Per algunes persones, "bon temps" és que faci fred, hi hagi pluja, nevades i  demés fenòmens meteorològics, associats a l'hivern més rigorós, mentre que per altres persones, el que importa és que faci "bon temps", és a dir, calor encara que no toqui.

  I és que el diumenge, dia 2 de Febrer, mentre aqui celebràvem La Caldelera (Que en aquest cas, va riure), i en una ciutat nord-americana, de nom força difícil de pronunciar, alguns "entesos" jugaven a veure si la marmota veia o no la seva ombra,  algú comentava que ja havia anat a la platja, a donar-se un banyet...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada