dijous, 14 de gener del 2016

el limit del bo i el dolent

  Sembla que el concepte del que està bé i el que no està canviant de forma gairebé radical.

  El fet el comprovem en molts aspectes de la nostra vida quotidiana, de tal manera que allò que en temps passats era considerat incorrecte, sembla que es torna correcte. O, per no donar-li aquest qualificatiu, diguem que es torna "tolerable", d'acord amb l'amplitud de mires que se li dóna al concepte de tolerància que, en determinades ocasions esdevé permissivitat gairebé gratuïta.

  Tal "permissivitat" hem pogut comprovar-la en fets com l'autèntic carnaval en que es va convertir la Cavalcada de Reis de la capital espanyola, en que les bicicletes van sustituïr els camells,  no van desfilar per primera vegada les típiques oques i, per confondre més els nens, hi havia una "Reina Baltasara".

  Però el súmmum dels despropòsits m'arribava la nit del dia 6 al 7 de Gener, just després de la festa de Reis. I m'arribava de la ma de la plataforma; "Periodista Digital".

  Resulta que un alumne d'un Institut de Ses Illes ha presentat a classe un treball que consisteix en un molt impresentable i irreverent videoclip.

  El noi, que es fa dir; "Samantha Hudson", apareix vestit amb uns pantalons curts, de color rosa fort i una samarreta, d'un rosa més suau. A més, dúu una petita bossa de ma del mateix color que els pantalons, indumkentària que després, es transforma en unes calcetes i un sostenidor negres, i el noi canta una lletra, en forma de rap, en la que insulta el Bisbe. I, a més, és totalment irreverent o irrespectuós amb icones de la Religió Cristiana; com la Verge Maria o el mateix Jesucrist.

  Segons la nota de premsa, que PD adjuntava al vídeo, la professora no ha tingut altre acudit que donar un excel·lent a tan irreverent videoclip.

  No cal ser practicant de cap religió per tal d'adonar-se que l'alumne en qüestió ha travessat diverses linies vermelles en un vídeo que, si bé té molts números per converetir-se en viral, si no ha estat ja retirat de la Xarxa, el cert és que no es mereix ni de bon tros un excel·lent.

  No cal donar-li gaires més voltes,  doncs aquest no és si no un dissortat i explícit exemple d'alabances al pallús i aplaudiments al brètol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada