dijous, 5 d’octubre del 2017

PER LA BOCA, MOR EL PEIX

Durant els convulsos dies, previs a l'1 d'Octubre, va sorgir la polèmica de si les empreses havien o no de controlar l'ús que els seus treballadpors fan de les noves tecnologies.

  La polèmica sorgia arran de la sentència a favor d'un treballador polonès, si la memòria npo em falla.

  Però, a més d'aquesta polèmica, va sorgir-ne una altra; arran de l'aprovació, per part del Parlament de Catalunya, de les ja suspeses lleis del referèndum i de desconnexió, una internauta va utilitzar ubna conegudíssima xarxa social per tal de carregar durament contra Inés Arrimadas, del partitt; "Ciutadans" a qui, per dir-ho d'una manera planera, "desitjava tots els mals".

  Segons es va difondre a través de tots els mitjans digitals, aquesta persona va sere immediartament acomiadada de la seva feina, cosa lògica, donada la gravetat dels insults, proferits contrta la Diputada, i airejats a la xarxa social.

  Vivim n un món que, volguem-ho o no, està dominat per les noves tecnologies, on no es fa res sense la inestimable col·laboració de les mateixes.

  Però hi ha un fet dramàtic,i és que, de la mateixa manera que anys enrere es parlava d'"assignatura absent" a les escoles l'entrenament dels alumnes per que utiklitzéssin bé els mitjans de comunicació de l'època, ara ppdriem parlar tambe de persones que, si bé tenen les noves tecnologies entre les les seves mans, i estàn registrats en xarxes socials amb gran cobertura i poder, no saben mesurar realment si el que hi ¡pujen pot perjudicar terceres persones i, tan greu com el perjudici als altres, el perjudici a ells mateixos.

  Per a ells, un consell; Abans d'inserir qualsevol mena d'arxiu a la nostra Xarxa Social, repassem-lo molt bé, no sigui que ens porti conseqüències indesitjables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada