dijous, 8 d’octubre del 2020

DEL MAL GUST A LA DESTRUCTIVITAT

 Rebre informació és tot un dret. I, per altra banda, informar correctament és un deure dels qui estem davant d'un micròfon o de les càmeres.

  Però hi ha determinats mitjans que, més que a informar, es dediquen a "fer llenya" de determinades notícies des d'una doble perspectiva; per una banda, acarnissant-se amb els protagonistes de les mateixes, sobre tot, si aquests són famosos i, d'altra banda, tractant una determinada notícia a tota la graella de programació, lo qual podria, d'alguna manera, cansar l'audiència.

  Tal és el que hem vist aquest dies passats amb el que li ha passat a Josep-Maria Mainat, ex-component de "La Trinca" i, actualment, productor televisiu.

  Un determinat canal televisiu (O, millor dit, anti-televisiu), ha estat, per una banda, assetjant aquesta persona mentre que, per l'altra, ha inclòs el tema a la totalitat de la programació de diversos dies, convertint un problema personal en una mena de "culebrot" de baixa qualitat.

No sé si, en aquest canal, saben que hi ha un Llibre d'Estil i una normativa per informar de manera imparcial i sense cap mena de biaix.

  Si no se l'han llegit, que se'l llegeixin. I, si ho han fet, sembla que ho hagin oblidat.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada